Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_a75f4403b847df7c77a67a56f4008f43, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/castletroya.com/domains/castletroya.com/public_html/system/library/session.php on line 11 Karadağ’da Vergi Teşvikleri Nelerdir?

Karadağ’da Vergi Teşvikleri Nelerdir?

Published In: Sıkça Sorulan Sorular Hits: 418

Kurumlar Vergisi Beyanı: Bir üretim faaliyeti yürüten, ekonomik olarak az gelişmiş bir belediyede yeni kurulmuş tüzel kişilik, faaliyetin başlamasından itibaren ilk 8 yıl için kâr tatil vergisine sahip olacaktır.

Bu, birincil tarımsal üretim, ulaşım ve tersaneler, balıkçılık veya çelik üretimini ifade etmemektedir. Kişisel Gelir Vergisi: Birincil tarım üretimi, tersaneler bölgesi dışında 8 yıl süresince kişisel gelir vergisi indirimi hakkına sahip olacaktır. Gelişmemiş belediyede üretim faaliyetini yürüten yeni kurulan bir iş biriminde fazla kâr getiren mükellef, balıkçılık ve çelik üretimi. Sosyal güvenlik vergileri ve katkıları açısından belirli kategorilerde (örneğin uzun süreli işsiz, özürlü, vb.) Personel alımı için ek teşvikler getirilmiştir.

Tags: